Hyra personal

Vi erbjuder följande kompetenser:
IMG_7605
Köks och restaurangbiträden, Kock, Kallskänka, Souchef, Köksmästare, Diskare, Nisse, Servispersonal, Hovmästare, Bartenders, Sommelier, Mässvärdar/värdinnor, Frukostbiträden, Hotellreceptionister, Restaurangstäd och Hotellstäd.

I stort sett erbjuder vi samtliga kompetenser som kan efterfrågas inom restaurang/nattklubb och hotell. Hos samtlig personal vi hyr ut garanterar vi vår kund rätt kompetens. Vi gör vårt yttersta för att hitta personal som bäst passar din verksamhet.
Vi hälsar gärna på hos er för att bilda oss en uppfattning om just din verksamhets behov!

Klicka på respektive yrkesgrupp för mer information.

Jag vill veta mer om personaluthyrning

 

KÖKET

Har restaurangutbildning eller motsvarande samt minst 6 månaders praktik eller arbete i restaurangkök. Klarar enklare arbetsuppgifter men behöver arbetsledning.

Har restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst tre års praktisk erfarenhet. Är självgående och kan ansvara för egen station. Kan hantera storkök och/eller restaurangkök (a la carte/lunch). Har kunskap om HACCP och egenkontroll.

Har restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet och minst två års praktisk erfarenhet. Är självgående och kan ta eget ansvar. Har goda kunskaper i förrätter, sallader, desserter, smörgåsar och snittar/mingel. Har kunskap om HACCP och egenkontroll.

Restaurangutbildning samt minst fem års erfarenhet av a la carte matlagning. Minst tre års erfarenhet av arbetsledning. Goda kunskaper i arbetsledning, delegering, menyskrivning och varubeställning. Har goda kunskaper om HACCP och egenkontroll.

Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst åtta års erfarenhet varav tre i arbetsledande position. Helt självgående och kan arbetsledning, menyskrivning, schemaläggning, varubeställning, köksekonomi och den totala driften av ett kök. Arbetar direkt under restaurangchef.

Har minst ett års erfarenhet från disk i restaurang. Kan montera och sköta en maskin och har goda kunskaper om kemikalier. Även tillgänglig för andra enklare sysslor

MATSALEN

Arbetssam och trevlig, erfarenhet av arbete i restaurang i högt tempo, hjälper till där det behövs.

Kan portionering, har kassavana, van vid gästkontakt, utför diskplockning, har enklare hygien-/egenkontrollutbildning, kan bistå vid enklare köksuppgifter eller disk.

Minst tre års erfarenhet eller restaurangutbildning. Kan a la carte och fatservering. Har god kassavana. Socialt kompetent och serviceminded.

Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet, minst tre års erfarenhet som servis och minst två års erfarenhet från ledande befattning. Goda kunskaper i arbetsledning och schemaläggning. Mycket goda kunskaper i gästhantering. Kan planera, utföra och leda stora beställningar.

Minst två års praktisk erfarenhet. Har god kassavana. Klarar av klassiska, vanliga och mest förekommande drinkar/cocktails. Kan vara behjälplig vid enklare servering.

Minst ett års erfarenhet av restaurangstädning, utför alla förekommande uppgifter.

HOTELL OCH KONFERENS

Minst ett års erfarenhet av konferensanläggning. Serviceminded och flerspråkig. Har viss baskunskap i teknik.

Socialt kompetenta, har erfarenhet som ett restaurangbiträde eller enkel servis och kan ta hand om lättare uppgifter som information, möblering, ta hand om bufféer, sköta kaffeservering och liknande.

Erfarenhet som ett restaurangbiträde eller enkel servis. Klarar enklare upplägg/ skivning av pålägg. Kan även bära tallrikar och sköta disken.

Minst ett års erfarenhet. Kundorienterad och serviceminded. Mycket goda språkkunskaper. Kan minst ett av de största bokningssystemen, Fidelio, Opera eller Hotsoft.

Har minst ett års erfarenhet från hotellstäd. Utför såväl rumsstäd som lokalvård och är uppdaterad i miljöanpassat städarbete.

 

Funderingar om uthyrning? Ring oss: 08-4021860